DB Schenker slaví 30 let na českém trhu. Zaměstnává zde 2200 lidí, v jejím terminálu v Pardubicích už jezdí autonomní mobilní robot

WEB , Datum: 06.05.2021 , Zdroj: logistika.ihned.cz +3 , Strana: 0 , Autor: hub , Datum importu: 06.05.2021 21:23 , RU / měsíc: 95 775 , RU / den: 10 056 , Země: Česko , GRP: 0,11

Tematické duplicity: Kultura a cestovní ruch

Obsahové duplicity: 06.05.2021 - transport-journal.cz, logistika.ihned.cz, casopisczechindustry.cz

Z malé spediční společnosti se dvěma pobočkami a hrstkou zaměstnanců se za posledních 30 let stal klíčový hráč na středoevropském logistickém trhu, který jen v České republice zaměstnává více než 2200 lidí ve 22 skladových terminálech. Do dalších 30 let chce tuzemská pobočka vykročit jako lídr logistických inovací a udržitelných řešení. Společnost to oznámila v aktuální tiskové zprávě vydané u příležitosti 30 let působení na českém trhu.

Pokračovat ve čtení

TV , Datum: 16.04.2021 , Zdroj: V1 TV , Zpráva: 7 , Datum importu: 16.04.2021 18:44 , Pořad: 18:00 Východočeské zprávy , Země: Česko

Tematické duplicity: Kultura a cestovní ruch

redaktor

Pořadatelé tradičního festivalu Smetanova Litomyšl se nevzdávají myšlenky, že letošní 63. ročník uspořádají. Připraveny mají dvě varianty. V řádném termínu by se Smetánka konala od 10. června do 6. července. V případě zkrácené verze by byla od 1. do 11. července. V obou se počítá s operními inscenacemi a velkými orchestrálními koncerty. Samozřejmostí jsou hygienická opatření.

Kdy bude Smetanova Litomyšl? V létě, říkají pořadatelé

WEB , Datum: 08.04.2021 , Zdroj: pardubickenovinky.cz +3 , Strana: 0 , Datum importu: 08.04.2021 16:15 , RU / den: 25 840 , RU / měsíc: 343 054 , RU / den: 25 840 , Rubrika: regiony , Země: Česko , GRP: 0,29

Tematické duplicity: Smetanova Litomyšl, Kultura a cestovní ruch

Obsahové duplicity: 07.04.2021 - divadlo.cz, regiony, 06.04.2021 - casopisharmonie.cz

Navzdory tomu, že české kulturní léto je i letos v ohrožení, Národní festival Smetanova Litomyšl na svém webu představuje své plány na 63. ročník a s nimi přehled chystaných pořadů.

Festival bude. Otázkou je kdy

TISK , Datum: 09.04.2021 , Zdroj: 5plus2 , Strana: 3 , Vytištěno: 481 073 , Infotype: Nepojmenováno , Datum importu: 09.04.2021 00:06 , Čtenost: 598 245 , Rubrika: Svitavsko a Orlickoústecko , Země: Česko , GRP: 6,65

Tematické duplicity: Smetanova Litomyšl, Kultura a cestovní ruch

DOKONČENÍ ZE STRANY 1

Kromě klasického podání v režii České filharmonie se mohou návštěvníci těšit na úpravu pro čtyřruký klavír. Důraz pořadatelů na patriotickou strunu je nasnadě. Letošní ročník festivalu se totiž pyšní podtitulem Klíče od domova. „Vnímáme je jako symbol, jako pouto k místu, které je každému člověku tím nejposvátnějším,” nechává návštěvníky do kořenů dramaturgie nahlédnout umělecký ředitel festivalu Vojtěch Stříteský.